Pysznie, s艂odko, kolorowo

Pysznie, s艂odko, kolorowo

Reklamy

馃巶馃嵃
Tartaletki, monoporcje,
zamsz jadalny i polewa lustrzana鈥
Obco brzmi膮ce poj臋cia? Hmm, ale za to jakie pyszne!
Takie cude艅ka i s艂odko艣ci tworzy damas艂awianka AGNIESZKA BARE艁KOWSKA .
Agnieszka od 4 lat tworzy artystyczne wr臋cz dzie艂a – torty i desery typu monoporcje, Tartaletki od 2 lat. I sama pewnie nie zliczy艂aby, ile tego powsta艂o. Inwencja tw贸rcza Agnieszki jest nieorganiczna, ale pomys艂y tak偶e podsuwaj膮 jej sami klienci, zamawiaj膮c okoliczno艣ciowe torty.
Ale ciachoo- Agnieszka Bare艂kowska
Damas艂awianka ci膮gle poszerza swoj膮 wiedz臋, doskonali warsztat pracy bior膮c udzia艂 w licznych szkoleniach. W艂a艣nie uko艅czy艂a taki u jednej z najbardziej presti偶owych mistrz贸w cukiernictwa – Natalii Golombyovskiej- N.G Patisserie.
Natalia jest Ukraink膮, od o艣miu lat mieszka w Polsce i szkoli cukiernik贸w. Sama uczy艂a si臋 u najlepszych cukiernik贸w w Rosji i Ukrainie.
„Nasze szkolenie trwa艂o trzy dni, piekli艣my makaroniki, Tartaletki i g艂贸wnie monoporcje i torty musowe” – relacjonuje Agnieszka Bare艂kowska. „Receptury oparte s膮 na najlepszych sk艂adnikach, g艂贸wnie czekoladach belgijskich.
A wszystko robili艣my od podstaw. Pojawia艂y si臋 tak偶e r贸偶ne techniki takie jak zamsz jadalny, polewa lustrzana” – dodaje.
Agnieszka prowadzi internetowy blog tam znajdziecie takie pyszno艣ci!!!
Zapraszamy 馃巶馃嵃
https://www.facebook.com/profile.php?id=100068438523723